Mai multe gospodării şi străzi au fost inundate la Arad, în urma unei ploi torenţiale

de Pacala Dana - Mediafax, Marian Buga - Mediafax

Foto: Mediafax (Liviu Chirica)

Mai multe străzi şi gospodării din municipiul Arad au fost inundate, marţi după-amiază, în urma unei ploi torenţiale, zeci de apeluri fiind înregistrate la 112 de la oameni care au solicitat intervenţia autorităţilor pentru evacuarea apelor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, în urma unei ploi torenţiale au fost inundate mai multe străzi din municipiu, fiind afectate şi curţi ale unor case din cartiere diferite, inclusiv din centrul oraşului.

"Au fost zeci de apeluri în Sistemul unic de urgenţă 112. Se intervine în şase zone din municipiu pentru evacuarea apei din curţi şi gospodării", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca.

Printre străzile afectate se numără Moţilor, Gheorghe Lazăr, Calea Timişorii şi Bulevardul Revoluţiei.

În cartierul Aradul Nou, nivelul apei a depăşit pe unele străzi 30 de centimetri, astfel că mai multe autoturisme au rămas blocate în trafic.

Conform ISU, în cursul serii se intervine cu şase motopompe pentru evacuarea apelor pluviale, iar pompierii sunt ajutaţi de echipe ale Companiei de Apă-Canal Arad.

 
Tag-uri:
ploaie
,inundaţii
,arad

 

Versiune mobil | completa